Георги Христов

IGCBG

Предприемач и проджект мениджър. Работи в сферата на WEB технологиите от 8 години. Преминал през всякакви превъплъщения и поназнайващ за SEO, социални мрежи, IT сигурност, проджект мениджмънт... Създател и организатор на E-manager. На обратната страна на визитките му пише: Aut inveniam viam aut faciam.


Димитър Димитров

Inbound

Димитър Димитров се занимава професионално с Дигитален Маркетинг и Интерне Реклама от над 7 години. Специализира в SEO, SEM, Inbound Marketing похватите, а от около 2 години практикува и маркетинг в социалните мрежи.

Преди да основе собствено студио за Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама - Inbound.bg - Димитър е работил в няколко големи международни компании, където е работил над повече от 200 проекта. От създаването на Inbound.bg в началото на 2013, до момента Димитров и екипът му са реализирали (и продължават да реализира) над 40 успешни проекта за средни и големи бизнеси в България, САЩ, Канада, Великобритания и Германия.

Димитър е и сред лекторите на едни от най-престижните ИТ събития в България. Разполага със сертификати за Google AdWords, Google Analytics, Inbound Marketing Certificate of Excellence, Gamification, Content Strategy for Professionals и други. Съосновател и главен секретар на Българската Асоциация за Дигитален Маркетинг (БАДМ) и бивш член на международната SEO органиция - SEMPO. 


Любомир Любомиров

NextCopy

Архимаг и жрец на словореда, пророк на Свети Гутенберг. Искрено вярва, че правилно поставените запетайки ще спасят света. Прочете ли неграмотно написан текст изпада в душевен катарзис, за да не анатемоса автора. Всяка зима пише на Дядо Коледа - не заради подаръка, а по простата причина, че има повод да драсне още два три реда.


Пламен Бързев

411 Маркетинг

Пламен Бързев твърди, че най-силното му качество е, че е крайно негативен и това му помага много в оптимизацията на landing pages. През последните 3 години в 411 Маркетинг се е занимавал активно със SEO и PPC, но е обсебен от интернет маркетинга като цяло и постоянно търси нови предизвикателства.