Ето как мъжката гривна се превръща в доминиращ аксесоар

Administrator
Ето как мъжката гривна се превръща в доминиращ аксесоар

Класическото присъствие на брачната халка днес не е достатъчно, за да отговори на модните тенденции и очакванията на силния пол

Днес, когато брачната халка се оказва, че не е достатъчна като присъствие в бижутата за силния пол, мъжката гривна се превръща във водещ аксесоар.

Тя има незаменима роля, когато те целят да изразят своята индивидуалност. Наравно с часовника, гривната може да допълва цялостната визия или да акцентира вниманието върху себе си.

Чудесен подход, независимо кой от двата варианта ще изберете! 

Модните тенденции и съвременните нагласи вече окончателно лишиха представителите на мъжкото съсловие от предразсъдъците, че гривните са украшение, предназначено само за дамите. Стилният мъжки гардероб не изключва притежаването на поне една мъжка гривна, която перфектно се съчетава с останалите детайли от облеклото.

За мъжете, които се налага да се придържат към строгата линия, залагайки предимно на костюм и вратовръзка, темата за гривната също не е табу. Необходимо е тя да бъде дискретна, метална и с елегантна изработка.

Когато удобството е преди всичко и ежедневието го позволява, а навън е лято – дрескодът може да е в този дух: ленен панталон, тропическа риза. Гривната, която може да приляга напълно в случая е кожена, с камъни и шнурчета.

Съблюдавайки описаната стратегия, вие не просто подчертавате излъчването си, а изпращате послание, че личните ви предпочитания не са стечение на обстоятелствата. Те са вашият категоричен избор за начина, по който се представяте. Вложили сте старание и мисъл във всеки детайл и аксесоар, способен да завърши тоалета ви по неповторим начин.

Фокусирайте се и върху размера на гривната. Прекалено масивните модели, особено от метал, има риск да ви създават дискомфорт, а и да не изглеждат добре на фона на облеклото ви. Тежките, обемни гривни изискват да се носят прилепнали на китката. При тези, които са по-леки, може да бъдат по-свободни и широки.

Любимата част от годината за гривните при мъжете са топлите месеци, защото тогава дрехите предоставят възможност да се насладите на придобивките си.

Ръчният часовник с лекота се комбинира с тънките гривни, но не забравяйте, че когато блузата или ризата ви са с дълъг ръкав, той трябва да ги покрива добре. Ако сте привърженици на идеята да сложите няколко гривни, предпочитайте кожените и въжени варианти, не и металните.

Вещите в сферата на стилната визия предупреждават да избягвате един наистина сериозен моден гаф: Да носите едни и същи гривни на двете китки.

Ако се чувствате достатъчно свободни да определяте сами правилата, понякога може и да ги нарушавате, стига целта да е оправдана и да сте уверени в усета си за носете и комбиниране на аксесоарите. 

Next Post

Нова ера в отбелязването на рождените дни: Какво да подарим?

Всяка година идва ред на измъчения въпрос „какво да подарим за рожден ден“. И неизменно се лутаме из магазините, без да знаем дали този път ще сполучим. Кое е най-важно при избора на подарък? Цената, продукта, изненадата… въпросът е сложен и комплексен. Ако искаме да сме близо до съвършенството, добре […]
Нова ера в отбелязването на рождените дни Какво да подарим