Как да съчетаем лятната жега с офис облеклото

Administrator

За всяка дама е въпрос на чест и отговорност да поддържа елегантната си визия, особено когато се движи в бизнес средите

Не всички имат опцията да работят дистанционно, а отпуските не са безкрайни, което е сигурен знак, че голяма част от лятото мнозина прекарват в офиса. Високите температури и любимите дамски дрехи трябва да бъдат съчетани по някакъв начин, така че да ни осигуряват максимално удобство и да изтъкнем елегантната си визия.

Вниманието ви може да бъде съсредоточено върху няколко базови елемента, които лесно да комбинирате с останалото налично в гардероба си. Тук ключова роля играят аксесоарите и малките детайли, които включвате в облеклото, за да подчертаете личния си стил и по-строгото излъчване.

Обувките в забързаното ви ежедневие

Най-естественият избор за деловата ви рокля са обувките на висок ток. През горещите месеци може да подходите по-лежерно към ситуацията. Позволено е да не се мъчите в жегите и да подлагате краката си на неприятните последствия, свързани с оттоците.

Още по-хубавото е, че през последните години обувките на нисък ток са изключително модерни, което е огромно предимство за дамите през лятото. Заложете на сандали с комфортно, мини токче или на пантофки, съобразно цялостния ви облик.

Роклите са нашият фаворит

Най-лесно е да отворите очи сутрин и да хвърлите поглед на наличните дамски дрехи, спирайки се именно върху роклята. Ето защо обичаме лятото! Към нея не се налага да търсите блуза, за да пасне и тя, а трябва единствено да изберете обувките, чантата и шалчето, ако последното влиза в списъка ви.

С рокля ще бъдете женствена и очарователна, което ще работи във ваша полза през целия ден. Имайте предвид все пак, че някои десени са по-удачни за плажа, а не за офиса. Трябва да прецените и дължините, които слагате, защото прекалено късите и тези до земята не са подходящо решение в случая.

Кажете „да“ на гащеризоните

Може да бъдете по-дръзки, позволявайки си дори модел с презрамки, но не прекалявайте, ако ви очакват срещи с партньори, които се придържат към по-официален дрескод. Гащеризоните са топ актуални и същевременно внасят същата доза женственост и елегантност, както когато сте с рокли.

Придържайте се основно към кройки, които са изчистени и отговарят на прав или леко широк панталон. По-ексцентричните и съблазнителни идеи оставете за вечерните партита и излизанията през уикенда.

Имат думата аксесоарите

Понякога един часовник може да се окаже съществен детайл в облеклото и да превърне цялостната ви визия в съвършено произведение. Умението ви да подбирате аксесоарите е забележително, стига да го притежавате разбира се. Ако ли не, допитвайте се до приятелки, разглеждайте фотоси в интернет приложения и списания, черпете вдъхновение от дамите, които за вас са пример в това отношение.

Не подценявайте колана, чантата, шапката и шаловете, с които допълвате аутфита си, за да демонстрирате класа, моментно настроение и нюх към съчетаването на цветовете.

Помнете: Всяка част от облеклото има своето закономерно място и отдава своя принос за формирането на онова първо впечатление, което оставяте след себе си, и по което често хората са склонни да ни оценяват.     

Next Post

Начини за разнообразяване на работното ежедневие

Дори и човек да обича работата си и да възприема вършенето й за удоволствие, все в един момент еднаквостта в ежедневието изиграва своята роля. Съвсем здравословно и необходимо е да внасяме разнообразие и нов подход в ежедневието си, за да извличаме максималния си потенциал. Редица психологически изследвания показват колко е […]
работа