Тенденциите в модата през пролетта на 2022 г.

Administrator

През годините модните тенденции много се изменят, но и доста често се случва стари тенденции да заливат новата мода. Точно такъв ще бъде и случаят през тази година, защото старите модни избори ще бъдат на преден план през пролетта. За да разберете повече за дизайнерските решения продължавайте да четете днешната статия.

Забелязваме интересни поли в модата

Тенденциите в модата през пролетта на 2022 г.

Мини полите, които бяха в стила на 80-те години на миналия век, отново ще влязат и през тази нова година. Определено ще забелязваме дами с много къси поли, които нежно се разкрояват или пък имат различни плетени дантели. Също така в полите ще забелязваме ниската талия, която през последните години не беше никак популярна. Частта, която много ще се вижда е коремът, защото често ниската талия ще го показва. Такива моделите на поли и панталони бяха модерни в началото на новия век, но бързо се измениха с издължаващата краката висока талия.

Плисираните поли отново ще показват старите модни тенденции от миналия век, като връщат момичешкото в дамите. Плисета ще има, както на поли, така и на ръкавите на блузите, и дори някои панталони. Плисетата ще бъдат в разнообразни пастелни цветове, които отново са по-популярни за миналия век. Пролетните дамски дрехи определено ще бъдат много различни и непредвидими.

Материите на новата година и популярните цветове в дрехите

Както самите модели, така и материите с цветовете ще бъдат много разнообразни. Освен полите и панталоните ще бъдат по-популярни с ниска талия, която беше на мода около 2000-та година. Също така в допълнение ще виждаме все повече дами, които се насочват към спортни сутиени или съвсем къси горнища, които успешно ще заместят тениските и блузите.

Освен тази мода ще се завърнат ресните, които много отдавна не са актуални на пазара. Тях ще виждаме в рокли, блузи, панталони, поли и дори жилетки. Дрехите ще бъдат в много по-ярки цветове, от тези, на които сме свикнали.

Нещо много интересно е, че ще има наличие на прозрачни тъкани, които ще намират приложение върху части от тялото или дори цели дрехи. Това ще може да покаже цветен сутиен или прозрачен панталон с пола отгоре. Определено ще има много интересни комбинации, с които музикалният свят ще засияе, а от там ще го предаде и на обикновения любител на модата.

Тъкани, освен прозрачни, ще забележим и тези с метални отблясъци. Отново модерни през 80-те години ще те се виждат в облеклата и дори в грима. Различните и пастелните цветове също няма да отстъпят и такива може намерите тук: https://gang.bg/products/damski-drehi/nova-kolekciya-proletlyato

Облеклото на райета ще бъде сред най-предпочитаните особено за онези, които искат да издължат тялото си оптически. Ще може да ги намерите най-често във връхните дрехи и панталоните, но и в някои аксесоари, като чантите.

Относно животното, което ще присъства най-много в тази година, това е пеперудата. Тя може да бъде като аксесоар или пък дори като основна тема в целия стайлинг. Може да заложите на рокля пълна с пеперуди или деликатна зашивка на тениската ви. Вие избирате!

Модните тенденции не трябва да са абсолютно задължителни в гардероба ви, но пък може да се ориентирате чрез тях и да залагате на по-интересни облекла. През последните години определено се обличахме с по-удобни и доста обикновени дрехи, но тази година предвещава повече излизания и по-интересни визии.

Next Post

Какви са ползите от консумацията на кафе?

Кафето е една от най-консумираните напитки в световен мащаб, заедно с водата и чая. Безспорно много хора разчитат на своята ежедневна доза кафе, за да се събудят и да започнат деня си с енергия. Затова в тази статия обобщаваме какви са ползите от консумацията на кафе, както и няколко полезни […]
Какви са ползите от консумацията на кафе?