Versace Blue Jeans – дървесно-цитрусово ухание, което носи свежест

Administrator
Versace Blue Jeans – дървесно-цитрусово ухание, което носи свежест

Versace Blue Jeans е олицетворение на ежедневния непринуден стил, в който смесицата от цитрусови и лавандулови нотки носи допълнителна свежест. Представен през 1994 година, парфюмът и днес е представител на небрежния, но класически стил.

Насочен както към младежи, така и към мъже, Versace Blue Jeans е създаден да съблазнява. Освен цитрусови и дървесни нотки, в него се долавят и изненадващи цветни акорди, а резултатът е завладяващ. Широката гама от уханни акорди, които съчетава, правят парфюма изключително интересен и уникален.

Versace Blue Jeans съблазнява с неочаквана ароматна комбинация

Уханието се отваря със свежестта на хвойна, босилек, анасон и цитрусови плодове. С течение на времето се открива и съблазнителната сърцевина, доминирана от чувствен жасмин, хладен градински чай и момина сълза, долавят се също роза, лавандула и карамфил, а цветният букет придава на парфюма щипка сладък привкус. Базовите нотки на кедър, ветивер, ванилия, мускус, пачули, кехлибар, сандалово дърво, тонка и ирис допълват този хипнотичен аромат, разработен от гениалния парфюмерист Жан-Пиер Бетуар. Взаимодействието на нотките въвVersace Blue Jeans е изключително. При разработването на ароматната комбинация Жан-Пиер Бетуар е вложил голямо умение, за да балансира тези наглед несъчетаеми съставки.

Versace Blue Jeans отваря нова страница в парфюмната история

Уханието се превръща в истински хит при появяването си през 90-те години на миналия век – време, в което сини дънки носят всички младежи. Анализатори определят Versace Blue Jeans като много интересна парфюмерийна творба, която попълва липсващо звено в ароматната еволюция. Уханието е преход между класическата мъжка парфюмерия от 80-те години и новата сладка мъжественост. Versace Blue Jeans „отваря вратата“ за новите тенденции в парфюмерията.

Versace Blue Jeans притежава чист, ярък и изключително забавен аромат

Пристрастяващото ухание на парфюма е подходящо, както в студените зимни дни, така и през пролетта и есента. Versace Blue Jeans се отличава със солидна дълготрайност и издържа до 8 часа с едно нанасяне. Подходящ е за ежедневието в офиса, тъй като не е натрапчив. Предлага се на разумна цена, което го прави предпочитан от мъже на всякаква възраст.

Versace Blue Jeans е истинско винтидж бижу

Класическият парфюм на Versace има своите верни фенове вече близо 30 години. Уникалният аромат пази своята младежка енергия и безгрижие и остава жизнен и завладяващ и през новия век. Той впечатлява с момчешкия чар, чистотата и свежестта които носи. Versace Blue Jeans е аромат, който гарантирано подобрява настроението, както на този, който го носи, така и на всички около него.

Next Post

Анемия и нейната профилактика

Анемиите са широка група хематологични заболявания, причинени от различни нокси и метаболитни нарушения. Основни фактори за възникването им биват понижение в образуването на клетките от червения кръвен ред в костния мозък, също и засиленото разрушаване на еритроцитарната маса, различните видове кръвозагуби, също са важен елемент при възникването им. При кръвозагуба […]
Анемия и нейната профилактика