Приоритет за лятото: На фокус е застраховането на имуществото и автомобила

ipopov

Докато планирате пълноценни изживявания през топлите месеци, само с няколко бързи стъпки може да сключите застраховка онлайн

Златната формула в натовареното ежедневие, когато трябва да изпълним ефективно задачите си в графика, се състои в бързината, улеснения достъп до услуги, възможността за професионална консултация, и не на последно място – изгодни оферти.

Сключването на застраховка онлайн е безценно предимство, особено на прага на лятото, когато вече плановете включват не само обичайните задължения, но и организиране на приятни и пълноценни изживявания. Основен приоритет и през топлите месеци остава да се опази имуществото, когато често отсъствате от дома, както и автомобила, на който разчитате да Ви отведе в далечни посоки и към мечтания морски бряг.

Може да застраховате дома си срещу опасности, част от основен пакет, като пожар, бури, наводнения, свличане на земни пластове, аварии, вандализъм и т.н. Параметрите може да са и индивидуално съобразени, като се добавят и други покрития, свързани със земетресения, късо съединение и токов удар, кражба, отговорност към трети лица и всичко, което може да представлява съществено за Вас.

Повишава се интересът към различните видове полици за медицинска помощ, злополука или заболяване при пътувания.

Застрахователните компании стават все по-изобретателни и иновативни в предложенията си, предоставяйки покрития дори за палатки и къмпинг оборудване, което удовлетворява потребностите и на любителите на почивката под звездите.

Подходящ избор е и застраховката за отмяна на пътуване, която може да осигури нужното спокойствие, независимо от обстоятелствата. Понякога е трудно да бъдат избегнати подобни ситуации, но последствията няма да бъдат толкова неприятни, ако знаете, че ще възстановите значителна част от разходите си, в случай че пътуването се отмени по независещи от Вас причини.

При пътуване с автомобил разполагате със свободата да тръгнете в избраната посока, когато поискате, след което да спирате навсякъде и да отделите толкова време, колкото Ви е необходимо, за да стигнете до крайната точка.

Често пътят е дълъг – това предизвикателство не се явява проблем, но крие известни рискове.

След като се уверите, че возилото е напълно изправно и може да разчитате на него, трябва да проверите условията на застраховката си, за да предвидите евентуално и опция за надеждна пътна помощ. Наличието на застраховка Каско е отлично решение за всеки собственик на автомобил, което излиза на преден план особено извън обичайния трафик в града.

Не забравяйте и зелената карта, която застрахователната компания вероятно вече Ви е предоставила, но ако очаквате да Ви я изпратят и да я получите с куриер, организирайте го навреме.