Ролс-Ройс Фантом получава нов външен вид от Spofec

denitsa

Времето за достигане до скорост от 100км/ч също е редуцирано – това се случва за само пет секунди.

От Spofec наскоро обявиха редица подобрения за последния си Rolls-Royce Phantom VIII.


Най-скъпият луксозен седан получава съвсем нов външен вид, за да се оразличи от серийния модел. Дизайнът подчертава кубичната външност на лимузината, като всички компоненти са изработени от висококачествен карбонов материал.

Компонентите включват нова предна броня, произведена от карбон. Други добавки включват Rolls-Royce емблема от карбон, комплект странични прагове, нова задна броня и спойлер.

phantom

Освен визуалните подобрения, от Spofec предлагат и контролен модул Can-Tronic за окачването, „свалящ“ колата с 40мм и достигане на скоростта до 140км/ч. Добавени са и разстояния между калниците и джантите и отпред, и отзад – респективно по 20мм и 25мм. Лимузината е оборудвана и с нов комплект 24-инчови джанти Vossen.

Системата Plug and Play (без нужда от ръчна намеса при наличието на подобрения) позволява мощни ъпдейти за двойния турбо 6.75-литров двигател V12. Произвежда мощност от 571 до 685 конски сили и 1010 нютонметра въртящ момент. Възможни са увеличения от 114 конски сили и 110 нютонметра, респективно. Времето за достигане до скорост от 100км/ч също е редуцирано – това се случва за само пет секунди, макар че, поради тежестта на автомобила, максималната скорост е електронно ограничена до 250км/ч.

Вашият коментар

Next Post

Идеи за красиви места, които да посетите

Задължително отделете няколко дни, за да разгледате Истанбул в Турция. Градът обединява континентите Азия и Европа – на територията му се вплитат в едно две цивилизации.
travel