Как да не се пързаля килимът, разкриват от КарпетМакс

Administrator

Пързалянето на килима е много често срещано явление, което лесно можем да предотвратим, ако поставим специални подложки за подови настилки, които да фиксират покритието. Приспособленията за позициониране на мокети залепват чудесно върху паркет и плочки, което ги прави универсално решение, в случай, че е налице “подвижен мокет”. Използват се лесно, а цената им не е никак висока. Освен спомагателни средства за постигане на висока практичност, се сдобийте и с КарпетМакс килими, които са популярни с високото си качество и ненадминатия си дизайн. 

Как да не се пързаля килимът

Прибираме се у дома и заварваме приятна и красива обстановка. Интериорът изглежда обещаващ, а пълноценната релаксация е по-близо от всякога. Пристъпваме прага на дневната, за да се настаним удобно на дивана, но какво да видим – мокетът отново не е на мястото си, а ние на свой ред започваме на изпитваме леко раздразнение, защото трябва да се заемем с неговото правилно позициониране. 

За да не се стига до пързаляне на подовата настилка, е желателно да се снабдите със силиконови подложки, които да поставите на четирите краища на настилката. По този начин ще си осигурите едно неподвижно покритие за под, което ще Ви служи по предназначение.

Какво са силиконовите подложки за килими 

Силиконовите подложки за мокети са малки пособия, с чиято помощ се предотвратява пързалянето на настилката. Те представляват малки триъгълници, които се поставят много лесно, а още по-лесно се и почистват. В случай, че сцеплението на подложките против пързаляне намалее, просто ги почистете със сапун и вода, за да бъдат те отново готови за употреба.

Видовете аксесоари за подови настилки, които обезпечават тяхното здраво фиксиране върху пода, не се ограничават само със силиконовите триъгълни подложки. В онлайн магазин CarpetMax ще откриете и PVC мрежа, която е още един страхотен начин да:

  • Спрем разместването и пързалянето на подовата настилка;
  • Осигурим безопасността у дома, която често пъти бива “застрашена” от движещия се мокет;
  • Запазим покритието за дълъг период от време.

Мрежите против пързаляне на килими са дори и задължителни, ако отглеждате малки деца в дома си. 

Къде се продават

Разгледайте наличните видове мрежи против хлъзгане в КарпетМакс и ги купете на супер цени. Запазете целостта на вида материя, от която е изработен килимът и се погрижете за безопасността на цялото семейство. Съчетайте красотата и практичността, доверявайки се изцяло на магазин CarpetMax!

Next Post

Поддръжка на бизнес софтуер – как да изберем подходящата услуга?

Ако се нуждаете от качествен и надежден бизнес софтуер, то това означава, че сте създали свое виртуално кътче в интернет за бизнеса си – не е изненада за никого фактът, че дигитализацията се превърна в следващата задължителна стъпка за предприемачите по пътя на извеждането на бизнеса им на едно по-високо […]