Мощен минерал за човешкия организъм Selenium на NOW

Administrator

Мощен минерал за човешкия организъм Selenium на NOW

За да може човешкият организъм да функционира правилно, той не бива да изпитва дефицит на минерали, витамини, също както и на някои други микроелементи, които обикновено си набавяме с храната. Но можем да приемаме и като добавки в допълнение към основното си меню. Здравословната храна стои в основата на това да се радваме на добро здраве и задоволителен тонус, като в случая приемът на selenium от now foods е от решаващо значение за това да се чувстваме здрави и изпълнени с енергия. 

Selenium е “отговорен” за правилното протичане на редица метаболитни процеси, елиминирайки успешно свободните радикали с доказаните си антиоксидантни свойства. Синергичното и многоспектърното му действие е основната причина да имаме винаги под ръка този незаменим минерал, към който да посягаме редовно, но най-вече съобразно референтния прием на производителя. 

Защо всеки трябва да има Selenium на NOW в дома си

Ползите на този незаменим за организма минерал са доказано много, а ако Вие все още не сте се докоснали до тях, то е вече крайно време да го направите. Не чакайте да стане твърде късно, за да направите selenium now foods част от ежедневието си. Трябва да знаете, че превенцията е първата стъпка към стабилното здраве, като той сам по себе си ще Ви помогне да:

 • Подобрите работата на щитовидната жлеза;
 • Засилите имунния отговор на организма;
 • “Ремонтирате” ДНК-то, защото selenium now foods изпълнява ролята и на генетичен код;
 • Сведете риска от появата на депресия до минимум, подобрявайки значително настроението си;
 • Понижите нивата на оксидативен стрес;
 • Намалите значително вероятността да заболеете от рак, също както и да Ви покоси сърдечно съдово заболяване;
 • Регулирате работата на щитовидната жлеза.

Какво още да очакваме

Нека не забравяме за ползите на този минерал, отнасящи се и към външния ни вид. С помощта редовния прием на selenium на now foods Вашите кожа, коса и нокти ще станат много по-здрави и красиви, а Вие ще забележите промяната много скоро, след като сте започнали да приемате този чудотворен минерал, който е не просто препоръчителен, но дори и задължителен. Ако искате да се чувствате добре, но и да изглеждате по същия начин; то се погрижете за това редовно да си набавяте необходимите за организма Ви витамини и минерали, за да да може той да функционира правилно, а Вие от своя страна да се радвате на:

 • Стабилно здраве;
 • Позитивно настроение;
 • Красив външен вид;
 • Прилив на енергия през целия ден;
 • Все по-редки посещения на медицинския кабинет.

Selenium на now foods е отлично решение в много отношения. Не се лишавайте от него. 

Next Post

Как да изберем добра прахосмукачка, разказват от Magprom

Натрупването на прах и други замърсявания по пода е ежедневие във всеки дом, което е особено валидно при малките дечица. В подобни случаи всекидневното почистване на пода е просто задължително. Ето защо е важно предварително да се подготвим, като направим правилния избор сред наличните прахосмукачки от Magprom. Как да се […]