Как да научим подсъзнанието си, че ще получим всичко, което искаме

denitsa

Ако успеете, до такава степен, да визуализирате успеха, към който се стремите, че дори да започнете да говорите за него в сегашно време, сякаш вече се е случил, то вие сте изминали половината път.

Това да си внушим, че ще получим всичко, което искаме, е всъщност половината път към успеха. Защо?


Защото е важна настройката ни към нещата. Важно е как подхождаме към всяка ситуация и каква е нагласата ни към тях. Знаем, че ако сме предубедени, че нещо е обречено на неуспех, то, най-вероятно, негативната ни енергия ще повлияе на самите нас и околните и действително ще затрудни всяка ситуация. И, обратно – положителната настройка към нещата задава тона на подхода ни.

Днес за вас събрахме няколко изпитани трика, чрез които ще можете да тренирате подсъзнанието си, че всичко, което някога сте искали, е просто въпрос на време да го получите.

success

Приемете промените, които са неизбежни

Съществуват определени неща, които ни плашат. Промяната, в повечето случаи, е едно от тези неща. Но, ако се замислим, за да се случат нещата, към които се стремим и искаме да постигнем, някои неща трябва да се променят. И не винаги тази промяна е положителна. Твърде често тя касае загубата на нещо, което сме ценили дълбоко до момента. Но, каквото и да се случи, е наистина здравословно да се опитваме да приемаме неизбежната промяна като нещо, което ще ни даде ценен урок, отколкото да изпадаме в отрицание.

Не позволявайте чуждите опасения да влияят на преценката ви

Да позволите на околните да прехвърлят собствените си страхове върху вас и това да ви уплаши да следвате пътя, по който сте решили да поемете, е опасно и обричащо ви на разочарование. Не забравяйте, че чуждите страхове са именно такива – чужди. Не случайно те не ви принадлежат. Не позволявайте изведнъж да станат ваши, само защото някой ваш близък е решил да обремени решението ви със собствената си несигурност и липса на смелост.

Говорете за успеха си в сегашно, а не в минало време

Ако успеете, до такава степен, да визуализирате успеха, към който се стремите, че дори да започнете да говорите за него в сегашно време, сякаш вече се е случил, то вие сте изминали половината път. Тази нагласа към ситуацията изпраща сигнали към мозъка ви и го карат да се постави в тази ситуация; самите вие я чувствате като вече случила се, което ви дава допълнително хъс и увереност.

Вашият коментар

Next Post

Дамски часовници за всеки вкус и визия

Често известни и много обичани дами, всяка популярна и преуспяла в своята си сфера, ще бъдат забелязани с такъв аксесоар на различни събития.
дамски часовници